OFICIAL Toader ar anunța azi la ora 18 decizia în privința șefei DNA

OFICIAL Toader ar anunța azi la ora 18 decizia în privința șefei DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va face joi, la sediul ministerului o declaratie de presa, a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului, Nelu Barbu, dupa sedinta executivului. "Informarea de presa" va avea loc la ora 18.00.

Premierul Viorica Dancila si Tudorel Toader au avut o discutie inainte de sedinta de guvern, a confirmat Barbu.

Dancila a venit impreuna cu Toader la sedinta de guvern, dar nu a facut nicio referire la intalnirea pe care a avut-o cu acesta.

Toader si-a intrerupt vizita oficiala in Japonia pentru a reveni in tara, dupa ce Dancila a spus ca ii va cere ministrului sa aiba "o declaratie in ceea ce priveste decizia" legata de Directia Nationala Anticoruptie, in urma acuzatiilor aduse institutiei.

Liviu Dragnea a spus, miercuri, ca se asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa faca "ce trebuie facut" in ceea ce priveste posibila revocare din functia de sef DNA a Laurei Codruta Kovesi.
Dragnea a afirmat ca Tudorel Toader este unul dintre cei mai indreptatiti sa ia o decizie. 

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, la Antena 3, referindu-se la acuzatiile vizand DNA, ca nu sesizeaza Inspectia Judiciara pentru ca ar insemna o intarziere, spunand ca are ca variante sa prezinte oricand raportul privind DNA sau sa prezinte in Parlament raportul privind Ministerul Public, conform legii. El a precizat ca raportul va contine o masura, fara a spune care va fi aceasta.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...