Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

Leonard Glenn Francis, fostul om de afaceri malaysian care se află în centrul unui scandal de corupție care a zguduit Marina Statelor Unite, susține acum că a filmat în secret mai mulți ofițeri, alături de prostituate pe care el le-a plătit.

"Fat Leonard," așa cum era poreclit de contactele sale militare din sud-estul Asiei, a vorbit public despre scandal, pentru prima dată, într-un podcast cu același nume. În podcastul din nouă părți, al cărui ultim episod a fost difuzat săptămâna trecută, Francis oferă noi detalii legate de scandalul care a dus la punerea sub acuzare a zeci de oficiali militari.

„Fat Leonard”

În 2015, Francis a pledat vinovat la acuzații potrivit cărora le-ar fi oferit unor membri ai Marinei americane peste 500.000 de dolari, în bani gheață, călătorii de lux, activități de divertisment, precum și servicii ale unor prostituate, potrivit Business Insider . Sentința nu a fost încă pronunțată. Odată cu aceste mite, compania lui Francis, Glenn Defense Marine Asia, cu sediul în Singapore, a primit contracte de mentenanță a porturilor pentru Marina americană, în partea de sud-est a Asiei.

Francis va apărea ca martor în procesele penale a șase ofițeri navali, care vor începe în primele luni ale anului viitor.

Săptămâna trecută. Un judecător federal din San Diego a autorizat echipa apărării din proces să trimită citații către Audiation, compania de producție a podcastului, ca aceasta să pună la dispoziție toate întregistrările de la „Fat Leonard”, potrivit publicației San Diego Union tribune.

Pentru cei care au urmărit îndeaproape scandalul „Fat Leonard”, podcastul nu prezintă nimic nou și repetă detaliile deja cunoscute ale cazului. Însă într-unul din episoade, Francis susține că a înregistrat în secret filmări cu partide de sex între ofițeri ai Marinei și prostituatele pe care le-a plătit.

"Nu fac pornografie”, a spus Francis în podcast. „Mereu e minunat când vezi oamenii atunci când sunt beți, când vezi ceea ce sunt capabili să facă”.

Dacă filmări există într-adevăr, este posibil ca Francis să le fi folosit ca avantaje suplimentare pentru a-i determina pe ofițerii navali să facă lucruri care ar fi dus la un profit și mai mare pentru firma sa. Francis susține însă că nu a folosit niciodată clipurile pentru a-i șantaja, pentru că-i avea deja pe ofițeri „în buzunarul său”.

Francis i-a spus gazdei Tom Wright, fost reporter Wall Street Journal, că podcastul este șansa de a spune povestea vieții lui.

Francis a ieșit din penitenciarul federal unde era închis este în prezent în arest la domiciliu, în San Diego, pentru că suferă de cancer la rinichi. Podcastul dezăluie, de asemenea, că Francis locuiește cu cei trei copii ai săi. Mama a doi dintre ei a povestit gazdei podcastului că nu i-a fost permis să-i vadă sau să știe despre ei din 2013, în ciuda ordinelor judecătorești care spun că ea este custodele lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”