Olt: Circa 80 de persoane au protestat la Caracal, aproximativ 150 de manifestanți la Slatina

Olt: Circa 80 de persoane au protestat la Caracal, aproximativ 150 de manifestanți la Slatina

Peste 200 de persoane au protestat vineri seară în județul Olt, în municipiile Slatina și Caracal, cât și în comuna Cilieni, manifestanții adunându-se în stradă după ora 18,00.

La Caracal au protestat aproximativ 100 de persoane, care au venit fața primăriei municipiului până la ora 19,30 și apoi au plecat în marș pe străzile din zona centrală a orașului. La ora 20,30, protestul de la Caracal s-a încheiat.

În municipiul Slatina, numărul protestatarilor a fost de aproape 200, în punctul maxim al manifestației, în marșul prin zona centrală, iar la ora 20,45, aproximativ 170 de protestatari se aflau încă pe platoul din fața Prefecturii Olt.

Câteva zeci de persoane au protestat și în comuna Cilieni, până la ora 20,30.

Manifestanții au scandat mesaje antiguvernamentale și împotriva PSD, cât și mesaje mobilizatoare.

La Slatina a fost a treia seară de proteste, la Caracal a fost a doua seară și în comuna Cilieni a fost pentru prima dată când s-a organizat o manifestare publică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt, Claudia Bucă, protestele s-au desfășurat fără incidente.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...