Olt: O mașină s-a răsturnat într-un canal al râului Olt, la Slatina; cinci tineri transportați la spital

Olt: O mașină s-a răsturnat într-un canal al râului Olt, la Slatina; cinci tineri transportați la spital

Cinci tineri au fost transportați vineri seară la Spitalul Județean de Urgență Slatina, având diferite traumatisme, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal din imediata apropiere a râului Olt, la intrare în municipiul Slatina, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Dan Nedeloiu.

Acesta a precizat că în ajutorul tinerilor au intervenit echipaje SMURD, autospeciala de descarcerare și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

"Cinci persoane cu diferite traumatisme au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Slatina. Echipajul SMURD a transportat doi tineri, iar Ambulanța a transportat trei tinere. Toți sunt stabili, conștienți", a spus Nedeloiu.

Potrivit unor surse, la volanul automobilului se afla un tânăr de 20 de ani din Slatina.

Mașina răsturnată a rămas în canalul de lângă râul Olt, în apropierea podului de la intrarea în municipiul Slatina, urmând a fi scoasă după ce polițiștii vor efectua cercetările.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu