Olt: Tânărul care înfiinţase o cultură de cannabis în locuinţă, reţinut

Olt: Tânărul care înfiinţase o cultură de cannabis în locuinţă, reţinut

Un bărbat de 26 de ani din Slatina, în a cărui locuinţă găsită o plantaţie indoor de cannabis, a fost reţinut şi va fi prezentat vineri Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Alexandra Dicu.

Plantaţia indoor de canabis a fost descoperită joi, în urma unei percheziţii efectuată de poliţişti sub coordonarea procurorilor DIICOT . La percheziţie au fost descoperite şi indisponibilizate o plantaţie indoor de cannabis cu 63 de plante în 59 de ghivece, precum şi o instalaţie completă pentru însămânţarea şi creşterea plantelor.

Potrivit unui comunicat DIICOT, tânărul ar fi cumpărat la începutul lunii februarie, de pe un site de profil, seminţe de cannabis pe care le-a plantat apoi în locuinţa sa din municipiul Slatina. După ce plantele ar fi ajuns la maturitate urma să le recolteze şi să vândă mugurii de cannabis cu 50 lei pe gram, către diferite persoane din Slatina.

În urma percheziţiei, patru persoane au fost conduse la audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt. La acţiune au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Olt.

În cauză se efectuează cercetări pentru trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

Anul acesta poliţiştii au descoperit o plantaţie de cannabis indoor şi la o locuinţă din Caracal. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...