Olt: Un bărbat de 50 de ani care ar fi răpit şi violat o minoră de 15 ani, arestat preventiv

Olt: Un bărbat de 50 de ani care ar fi răpit şi violat o minoră de 15 ani, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Corabia, care în urmă cu două zile are ar fi lipsit de libertate şi violat o minoră în vârstă de 15 ani, a fost arestat preventiv, au informat miercuri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În noaptea de 1 februarie, Poliţia a fost sesizată privind dispariţia unei minore în vârstă de 15 ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a revenit.

Poliţiştii au găsit fata în locuinţa unui bărbat în vârstă de 50 de ani din Corabia, minora declarând că bărbatul a lipsit-o de libertate şi ar fi violat-o.

"La data de 1 februarie 2021, în jurul orei 00.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, minora a fost găsită în locuinţa unui bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate. Minora a declarat ca ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal şi că ar fi fost violată de bărbatul respectiv", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul în cauză, bănuit de infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol a fost reţinut de poliţişti, iar instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!