Olt: Un bărbat de 50 de ani care ar fi răpit şi violat o minoră de 15 ani, arestat preventiv

Olt: Un bărbat de 50 de ani care ar fi răpit şi violat o minoră de 15 ani, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Corabia, care în urmă cu două zile are ar fi lipsit de libertate şi violat o minoră în vârstă de 15 ani, a fost arestat preventiv, au informat miercuri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În noaptea de 1 februarie, Poliţia a fost sesizată privind dispariţia unei minore în vârstă de 15 ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a revenit.

Poliţiştii au găsit fata în locuinţa unui bărbat în vârstă de 50 de ani din Corabia, minora declarând că bărbatul a lipsit-o de libertate şi ar fi violat-o.

"La data de 1 februarie 2021, în jurul orei 00.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, minora a fost găsită în locuinţa unui bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate. Minora a declarat ca ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal şi că ar fi fost violată de bărbatul respectiv", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul în cauză, bănuit de infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol a fost reţinut de poliţişti, iar instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro