Olt: Un bărbat este audiat de poliţişti pentru propuneri cu tentă sexuală adresate unei fete de 12 ani

Olt: Un bărbat este audiat de poliţişti pentru propuneri cu tentă sexuală adresate unei fete de 12 ani

Un bărbat de 45 de ani este audiat joi de poliţiştii din Slatina, după ce seara trecută el i-ar fi adresat unei fete de 12 ani propuneri cu tentă sexuală, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Poliţiştii au fost sesizaţi telefonic, miercuri seara, despre faptul că, în timp ce se juca în faţa blocului, o fată de 12 ani a fost abordată cu propuneri cu tentă sexuală de către un vecin de 45 de ani.

Bărbatul nu a fost găsit miercuri seara, poliţiştii începând căutarea acestuia. Joi dimineaţa, el a fost găsit şi dus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Slatina.

"La data de 9 mai, în jurul orei 21,00 am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că o minoră, de 12 ani, în timp ce se juca în faţa blocului, în municipiul Slatina, a fost abordată de un vecin, în vârstă de 45 de ani, care i-ar fi adresat propuneri cu tentă sexuală. O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului însă bărbatul nu a fost găsit. S-au efectuat activităţi pentru depistarea acestuia şi cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt", a spus Alexandra Dicu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...