Opoziția, ÎNFRÂNGERE RUȘINOASĂ în Parlament! Nu au reușit să-și mobilizeze deputații la vot! Mai sunt 48 de ore până la moțiune, cretinilor!

Opoziția, ÎNFRÂNGERE RUȘINOASĂ în Parlament! Nu au reușit să-și mobilizeze deputații la vot! Mai sunt 48 de ore până la moțiune, cretinilor!

Opoziția, ÎNFRÂNGERE RUȘINOASĂ în Parlament! Nu au reușit să-și mobilizeze deputații la vot! Mai sunt 48 de ore până la moțiune, cretinilor! Toată presa onestă încearcă să acopere înfrângerea Opoziției în tentativa de a-l elimina din Parlament pe condamnatul Goga de la PMP, dar care votează cu PSD, și titrează că PSD a boicotat votul! După ce săptămâna trecută au făcut declarații sforăitoare, că PSD protejează un condamnat ca să fure un vot de la moțiune, azi, deși au reușit să pună pe ordinea de zi anularea mandatului lui Goga, n-au reușit să asigure cvorumul de ședință! 

Mandatul lui Goga nu a încetat deoarece nu au fost suficienți deputați prezenți la vot. 

La vot ar fi trebuit să fie minimum 165 de deputați, dar s-au prezentat abia 152, ședinţa de vot a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Dintre cei 133 de deputați PSD, doar șase au fost prezenți la ședința de vot final. Absenți au fost însă și de la PNL (57 prezenți din 69), de la USR (24 prezenți din 27), de la Pro Europa (32 prezenți din 41) și de la UDMR (18 prezenți din 21).

Mai sunt 48 de ore până la moțiune, cretinilor!

Culmea ridicolului: îl mai chemaseră și pe viitorul deputat la București, să depună jurământul! Camera Deputaţilor ar fi urmat să se întrunească marţi, de la ora 14,30, pentru depunerea jurământului de către noul deputat PMP Alexandru Teacă, după ce plenul trebuia să ia act de situaţia încetării mandatului de deputat al lui Octavian Goga.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”