Opoziția venezueleană a luat ostatici doi polițiști

Opoziția venezueleană a luat ostatici doi polițiști

Un grup de manifestanți din Venezuela a luat ostatici doi polițiști, care au fost eliberați vineri seara, a anunțat sâmbătă avocatul poporului, Tarek William Saab, citat de AFP.

Cei doi polițiști a fost încercuiți în timpul unei manifestații împotriva președintelui Nicolas Maduro, la San Cristobal, în statul Tachira din vestul țării. Ei au fost reținuți mai multe ore într-o casă și — potrivit unui anunț al lui Saab pe Twitter — au fost eliberați "după intervenția avocatului poporului".

Protestatarii i-au filmat pe polițiști în captivitate și i-au obligat să ceară eliberarea din închisoare a unui tânăr opozant pe nume Omar Marino și a altor deținuți politici. Înregistrarea video a fost difuzată în rețelele sociale de pe internet. Polițiștii purtau pancarte pe care era scris "Libertate", iar o voce din afara cadrului îi îndemna: "Spune! Spune! 'Vreau Eliberarea lui Omar și a tuturor deținuților politici'. Spune tare!". În cele din urmă, cei doi prizonieri s-au conformat.

Avocatul poporului afirmă că polițiștii nu au fost eliberați în schimbul lui Marino.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...