Opoziția venezueleană a luat ostatici doi polițiști

Opoziția venezueleană a luat ostatici doi polițiști

Un grup de manifestanți din Venezuela a luat ostatici doi polițiști, care au fost eliberați vineri seara, a anunțat sâmbătă avocatul poporului, Tarek William Saab, citat de AFP.

Cei doi polițiști a fost încercuiți în timpul unei manifestații împotriva președintelui Nicolas Maduro, la San Cristobal, în statul Tachira din vestul țării. Ei au fost reținuți mai multe ore într-o casă și — potrivit unui anunț al lui Saab pe Twitter — au fost eliberați "după intervenția avocatului poporului".

Protestatarii i-au filmat pe polițiști în captivitate și i-au obligat să ceară eliberarea din închisoare a unui tânăr opozant pe nume Omar Marino și a altor deținuți politici. Înregistrarea video a fost difuzată în rețelele sociale de pe internet. Polițiștii purtau pancarte pe care era scris "Libertate", iar o voce din afara cadrului îi îndemna: "Spune! Spune! 'Vreau Eliberarea lui Omar și a tuturor deținuților politici'. Spune tare!". În cele din urmă, cei doi prizonieri s-au conformat.

Avocatul poporului afirmă că polițiștii nu au fost eliberați în schimbul lui Marino.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante