Oprişan: Regiunea de Sud-Est îi susţine pe Dan Nica şi Andi Cristea pentru europarlamentare

Oprişan: Regiunea de Sud-Est îi susţine pe Dan Nica şi Andi Cristea pentru europarlamentare

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat luni că regiunea de Sud-Est îi susţine pe Dan Nica şi pe Andi Cristea pentru a figura pe lista candidaţilor social-democraţi pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

"Noi am avut discuţii pe regiunile de dezvoltare, aşa cum este împărţit partidul la nivel de vicepreşedinţi, iar din regiunea de Sud-Est, mă refer la judeţele Tulcea, Constanţa, Brăila, Galaţi, Vrancea şi Buzău, sunt două propuneri. Prima propunere este Dan Nica, pe care îl cunoaşteţi, actualmente europarlamentar şi şeful grupului parlamentar al PSD de la PE, şi eurodeputatul Andi Cristea", a spus Oprişan, la Palatul Parlamentului, înainte de şedinţa BPN al PSD, întrebat pe cine susţine organizaţia pe care o conduce, Vrancea, pentru alegerile europarlamentare.

De asemenea, întrebat dacă Rovana Plumb este "locomotiva" pentru candidaţii partidului la europarlamentare, Oprişan a răspuns: "Rovana Plumb este o figură marcantă a PSD". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”