Osaka, depresivă şi debusolată: Japoneza a comis-o pe Twitter cu o postare absurdă

Osaka, depresivă şi debusolată: Japoneza a comis-o pe Twitter cu o postare absurdă

După câteva sezoane de excepţie, în care a câştigat patru titluri de Grand Slam (US Open 2018, 2020 şi Australian Open 2019, 2021), japoneza a căzut, mai întâi, în braţele depresiei. Cu hohote de plâns, ba la conferinţe, ba în timpul meciurilor. Şi cu chef tot mai puţin pentru tenis!

De altfel, în acest sezon, Osaka a sărit peste Wimbledon. Oficial, pentru că a acuzat probleme medicale. Neoficial, pentru că a fost dezinteresată de turneu, în lipsa punctelor WTA.

Dacă pe teren n-a mai produs vreun rezultat notabil din aprilie – a pierdut finala, la Miami, cu Swiatek – în schimb, japoneza tocmai s-a remarcat printr-o postare şocantă pe Twitter.

Concret, deşi e cel mai bine plătită sportivă a lumii de câţiva ani – numai în 2021, a avut venituri de 60 de milioane de euro, potrivit Forbes – Osaka s-a plâns că se simte sufocată de povara că trebuie să-şi susţină şi familia!

„Uneori, îmi doresc ca părinţii mei să fie bogaţi, ca să nu mai fiu nevoită eu să muncesc pentru a-i întreţine pe toţi“, a scris Osaka pe Twitter. Cum mesajul a stârnit un val de reacţii acide, japoneza a venit cu o precizare: „Nu cred că aş fi ajuns aici, dacă părinţii meu erau bogaţi. Probabil că n-aş mai fi avut aceeaşi motivaţie. Aşa că, probabil, toate se întâmplă cu un scop“.

Degeaba însă! Osaka a continuat să fie atacată pe Twitter pentru primul ei mesaj, aşa că n-a mai suportat şi a şters întreaga postare!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa