Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

Ovidiu Popescu, cel mai vechi fotbalist din lotul FCSB, a fost îndepărtat de la echipă și nu va evolua pentru roș-albaștri în următorul sezon. După 8 ani petrecuți la noua campioană, fundașul a primit o propunere umilitoare de prelungire a contratului din partea conducerii clubului.

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB după 8 ani. Foto Sportpictures

Gigi Becali i-a pus pe masă un contract pe o singură stagiune, cu condiția ca Ovidiu Popescu să semneze în alb o clauză de reziliere pe care patronul ar fi putut să o activeze în iarnă, adică după 6 luni. Jucătorul nu a fost de acord, cerând un contract pe doi ani, astfel că negocierile au fost sistate.

“Ovidiu Popescu e liber. Joacă în locul lui Șut, al lui Lixandru sau al lui Baba? Eu am vorbit cu el, am zis că ne mai gândim. La Crețu e altă situație. Ca Crețu nu găsești alt fundaș dreapta la ora asta. Cât te folosești de el, n-are frică, nicio emoție. E liber, i-a expirat contractul (n.r. Ovidiu Popescu). Dacă i-a expirat contractul, e liber să plece unde vrea . E subiect închis”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Fotbalistul de 30 de ani, cu 248 de meciuri pentru FCSB din care 36 în actualul sezon , a intrat imediat în vizorul altor formații din Superliga. Sepsi și-a arătat rapid disponibilitatea de a-l înregimenta, însă fundașul a ales să meargă la U Cluj, sub comanda lui Ovidiu Sabău. Ovidiu Popescu este așteptat să semneze în cursul zilei de astăzi cu gruparea ardeleană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...