Pacienţi din unităţile medicale din Capitală vor vota cu urna mobilă

Pacienţi din unităţile medicale din Capitală vor vota cu urna mobilă

Pacienţi din unităţile medicale din Bucureşti au solicitat să voteze, duminică, la alegerile locale, cu urna mobilă, au declarat pentru AGERPRES reprezentanţii mai multor spitale.

Comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr Carol Davila", Florentina Ioniţă-Radu, a declarat pentru AGERPRES că a fost solicitată urna mobilă.

"Noi am cerut, pentru că suntem în două sectoare - Sectorul 1 şi Sectorul 6. Am solicitat la ambele sectoare să ne pună la dispoziţie urna mobilă, a spus Florentina Ioniţă-Radu.

Ea a afirmat că au cerut să voteze cu urna mobilă un număr de 14 pacienţi de la unitatea medicală din sectorul 1 şi 24 de pacienţi de la unitatea din sectorul 6.

Potrivit managerului Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, şapte pacienţi au cerut să voteze cu urna mobilă - 5 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus şi alţi doi care se află internaţi pe secţii.

"Sunt solicitări (n.r. de vot cu urna mobilă) şi vom organiza totul ca să se poată desfăşura votul", a declarat managerul Spitalului "Dr. Victor Babeş", Emilian Imbri.

Se va vota cu urna mobilă duminică şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde au fost făcute 16 solicitări în acest sens.

Purtătorul de cuvânt al al Institutului "Matei Balş", Cătălin Apostolescu, a spus că sunt pacienţi care doresc să voteze cu urna mobilă.

"Este posibil să avem (n.r. urna mobilă). Sunt mulţi pacienţi care sunt conştienţi şi sunt din Bucureşti. În principiu, sunt pacienţi care probabil vor solicita urna mobilă", a afirmat purtătorul de cuvânt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului "Elias", Silvius Negoiţă, pacienţi internaţi în unitatea medicală au solicitat să voteze cu urna mobilă. AGERPRES/(A, AS-autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea) 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?