Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a fost sesizat de Direcția Control Intern a IGPR în "cazul Godină"

Parchetul de pe lângă Judecătoriei Brașov a fost sesizat de către Direcția Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), care a efectuat verificări privind "posibila săvârșire a unor infracțiuni în legătură cu serviciul a șefilor profesionali" ai agentului șef Marian Godină, în legătură cu "presupuse intervenții în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancționată contravențional".

"În data de 16 februarie 2016, ora 16,14, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a fost sesizat prin fax, de către Direcția Control Intern din cadrul IGPR cu privire la faptul că, în urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Brașov, referitor la informațiile apărute în mass-media în data de 16 02. 2016, în legătură cu agentul șef de poliție Marian Godină, din cadrul Poliției municipiului Brașov-Serviciul Rutier, au rezultat unele elemente privind posibila săvârșire a unor infracțiuni în legătură cu serviciul de către șefii profesionali ai polițistului, constând în presupuse intervenții, în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancționată contravențional în data de 8 02.2016", se arată într-un comunicat, dat publicității, miercuri, de către prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Brașov, Florin Nicolae Postolache.

Rezultatul verificărilor a fost concretizat într-un raport, sesizarea sa fiind "înregistrată în evidența dosarelor penale, urmând a fi efectuate verificările corespunzătoare", a precizat sursa citată.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO GRAV, semne de DICTATURĂ! Opt milițieni l-au ridicat ABUZIV din stradă pe Marian Moroșanu și l-au dus la…

2 Ce se pregătește în PSD? Firea, întâlnire de taină cu Viorica Dăncilă! Ce pun la cale? Dragnea, pe făraș?

3 EXPLOZIV! Augustin Zegrean: Modificarea Codurilor penale transformă România într-un paradis al infractorilor …

4 PSD spune că poporul e de vină! Argumentele lui Iordache pentru modificările la Codurile penale: Știți cum sun…

5 Mesajul PSD / ALDE / UDMR către poporul român: Da, vrem să furăm și ne doare-n cur de voi, sărăciilor!

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc