Parlament: Ședința de plen comun a fost suspendată

Parlament: Ședința de plen comun a fost suspendată

Ședința plenului comun al Parlamentului, în care urma să fie validat noul președinte - director general al SRTv, a fost suspendată, deoarece membrii Consiliului de Administrație al TVR nu au reușit să facă o propunere pentru această funcție.

"În urma discuțiilor cu liderii de grupuri parlamentare suspend ședința de astăzi. Consiliul de Administrație al televiziunii nu a ajuns la o propunere legală pe care să o înainteze Comisiilor pentru cultură din Senat și din Camera Deputaților. În numele dumneavoastră, împreună cu domnul vicepreședinte vom scrie o scrisoare pentru Consiliul de Administrație să urgenteze în această săptămână o nominalizare pentru comisii, astfel încât să putem să ne întâlnim în aceeași formulă săptămâna viitoare. Având în vedere că era singurul punct al ordinii de zi, declar ședința închisă", a spus președintele de ședință Valeriu Zgonea în plenul comun.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”