Păsculescu (patronat):Statul român nu a comandat nicio mască de protecţie de la firmele româneşti; le exportăm în Germania, Franţa, Italia

Păsculescu (patronat):Statul român nu a comandat nicio mască de protecţie de la firmele româneşti; le exportăm în Germania, Franţa, Italia

Firmele româneşti din industria textilă, certificate să producă măşti de protecţie, nu au primit nicio comandă de la statul român pentru aceste produse, astfel că le exportă în ţări precum Germania sau Franţa, a declarat, miercuri, preşedintele Federaţiei Patronale din Industria Uşoară, Mihai Păsculescu, într-o conferinţă de presă.

"Magazinele sunt închise, nu sunt comenzi, facem numai comenzi de îmbrăcăminte medicală şi de protecţie, iar pe asta o exportăm. Statul (român - n. r.) n-a comandat o mască de la firmele româneşti care au fost certificate să producă aceste produse, drept dovadă le exportăm în Franţa, în Italia, în Germania", a afirmat liderul patronatelor din industria de confecţii. AGERPRES/(A - autor: George Coman, editor: Oana Tilică, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”