Patru copii răniți în accidentul de la Perșani mai sunt internați în spitalele brașovene

Patru copii răniți în accidentul de la Perșani mai sunt internați în spitalele brașovene

Patru copii dintre cei răniți în accidentul rutier de vineri din zona Perșani pe DN1 au mai rămas internați în spitalele din Brașov, unul la Spitalul Clinic de Copii și alți trei la Spitalul Clinic Județean de Urgență, potrivit prefectului Ciprian Băncilă.

Potrivit acestuia, cel internat la Spitalul de Copii a fost operat la mâna stângă și va mai rămâne câteva zile sub observație. În ceea ce-i privește pe ceilalți, unul a fost operat la ortopedie, iar alți doi se află în tratament, a precizat pentru AGERPRES prefectul Băncilă.

Părinții copiilor internați au asigurată cazarea și masa la Palatul Copiilor.

Microbuzul înmatriculat în județul Iași implicat vineri într-un accident rutier pe DN1 în zona localității Perșani a acroșat, în timp ce se deplasa în direcția Sibiu venind dinspre Brașov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulație. În urma accidentului, patru persoane au decedat . Ceilalți pasageri, cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani, au fost transportați la patru spitale din Brașov având diverse politraumatisme.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka