Patru semne zodiacale care își mainpulează partenerul. Relația cu ei e o provocare

Patru semne zodiacale care își mainpulează partenerul. Relația cu ei e o provocare

Aceste semne zodiacale profită de nesiguranța partenerilor lor. Ei exercită atât de multă influență asupra partenerilor lor, încât îi fac să se îndoiască de ei înșiși și apoi îi vor manipula după bunul plac. Dacă partenerul tău este nativ al uneia dintre aceste zodii, trebuie să fii atent.

Patru zodii manipulatoare

Cei mai mulți oameni presupun că dragostea este cel mai altruist sentiment dintre toate. Dar, din păcate, majoritatea dintre noi am văzut cel puțin (dacă nu am fost chiar noi protagoniștii) o cunoștință, o prietenă, care a intrat într-o relație din motive greșite. Ar există patru semne zodiacale care sunt în topul celor mai mari manipulatori.

Unii își folosesc relațiile romantice ca pe niște trepte pentru a avansa în viața lor. Acesta este un tip de individ toxic, manipulator, pe care e mai bine să-l eviți.

Dar acesta nu este cel mai rău scenariu. Este chiar mai grav atunci când partenerul toxic are tendința de a se îndoi de autoritatea lui. Atunci când se simt inconfortabil în relații, aceștia își pot manipula partenerul pentru a se simți mai siguri pe ei, pentru a avea siguanța că „sunt la conducere” în acea relație.

Exploatând slăbiciunile partenerului lor, se simt mai puternici sau mai încrezători în relație și dobândesc un sentiment se sine mai puternic.

Patru semne zodiacale care își mainpulează partenerul

Unii indivizi nu au compasiune pentru cei din jur și nu sunt conștienți sau nu se preocupă de consecințele comportamentului lor. Ei nu văd nimic rău în a folosi neajunsurile partenerului lor în avantajul lor.

1. Gemeni

Acest semn de aer are o personalitate independentă, caută să dețină controlul total asupra oricărei circumstanțe, inclusiv asupra relațiilor lor. Își urmărește neobosit obiectivele fără să ia în considerare persoanele pe care le-ar putea jigni. Gemenii se folosesc adesea de punctul lor forte secret, de abilități de comunicare, pentru a-și gestiona relațiile. Își manipulează emoțional partenerii, folosindu-se de slăbiciunile acestora. De exemplu, chiar și atunci când Gemenii știu că ar fi vina lor, ar putea să o facă pentru a obține ceea ce vor, făcându-l să se simtă vinovat sau umilit.

2. Rac

Racul este adeptul ajustării temperamentului pentru a-și atinge scopurile. El poate fi manipulator în relații și poate exploata fără limite slăbiciunile partenerului său. Atunci când se află într-o relație, Racul îi oferă partenerului multă dragoste și grijă. Dar când vine vorba de îndeplinirea unor obiective pentru el însuși, el profită de slăbiciunile partenerului. Chiar dacă partenerul face un efort pentru a se proteja de tacticile viclene ale Racului, aceștia vor continua să-i secătuiască emoțiile și să nu țină cont de dorința lor de intimitate.

3. Leu

Leilor le place să preia conducerea în relațiile și situațiile lor. Ei pot profita de fragilitatea partenerului lor și îl pot face să se îndoiască de valoarea lor pentru a-și satisface ego-ul și mândria. De regukă, fac asta pentru a obține ceva. Leii sunt excelenți la gaslighting. Deseori se îmtâmplă ca afirmațiile lor să nu corespundă comportu amentul lor. Dar când iubitul lor încearcă să le atragă atenția asupra acestui lucru, adesea îi resping ca fiind nerezonabili. În parteneriate, Leii pot fi destul de pretențioși. Iar dacă partenerii lor nu dau curs solicitărilor lor, pot amenința chiar să pună capăt relației. Leii pot vrea un mediu negativ în relațiile lor, ceea ce îi face pe aprteneri în general nefericiți, pe termen lung. Iubiții lor pot ajunge să ceară ajutorul celor dragi pentru a ieși, în cele din urmă, din relația dificilă cu acest semn de foc.

4. Scorpion

Scorpionii au potențialul unor manipulatori destul de vicleni. E sunt adesea considerați mari mincinoși și, prin urmare, evită momentele de vulnerabilitate în relație. Își pot convinge cu ușurință partenerul de relație să fie de acord cu aproape orice își doresc, prin fuziunea inteligenței lor emoționale puternice cu atracția lor copleșitoare, care este cu siguranță greu de ignorat. Ei ar putea merge chiar atât de departe încât să își gazeze partenerii, făcându-i să se simtă nebuni sau distrugându-le credibilitatea, folosindu-se de vulnerabilitățile partenerului lor. A avea de-a face cu Scorpionii s-ar putea dovedi a fi obositor, umilitor și dăunător pentru sănătatea mentală a iubitului lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…