Patru zodii care încheie o relație și încep alta, în luna mai

Patru zodii care încheie o relație și încep alta, în luna mai

Un sfârșit poate fi văzut întotdeauna ca un nou început. Este cazul pentru patru zodii, care în luna mai încheie o relație, dar au toate șansele să se îndrăgostească și să înceapă o alta.

Horoscoă FOTO Shutterstock

În ciuda lacrimilor și a suferinței, o despărțire poate fi un moment de sărbătoare și de recunoaștere a faptului că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie. Unele relații care nu pot crește odată cu tine devin adesea o barieră în calea creșterii personale.

Este o decizie prin care îți prețui valoarea, te alegi pe tine însuți și recunoști că, chiar și prin suferință, faci ceea ce trebuie să faci pentru tine, astfel încât să nu stagnezi niciodată în viață. Atunci când ajungi la despărțire înseamnă că nu mai poți evita adevărul pe care îl știi deja.

În luna mai 2023, patru semne zodiacale se îndrăgostesc și pun capăt unei relații, potrivit Your tango .

1. Berbec

Uneori, avem parte de un semnal de alarmă atunci când ne așteptăm mai puțin. Este posibil să fim nefericiți sau nemulțumiți într-o relație de ceva timp, sperând să o îmbunătățim, dar, în adâncul sufletului, știm adevărul.

Este posibil ca ultimele luni să fi fost dificile, știind că noi și partenerul nostru ne îndreptăm în direcții diferite. Luna Nouă în Taur poate aduce lumină în cele mai profunde temeri ale noastre și ne poate ajuta să ne simțim în siguranță și în siguranță, chiar și în părțile din noi înșine care nu cred că merităm iubire în toate modurile în care ne dorim. Acest lucru ne permite să ne înțelegem valoarea, să credem că merităm relația la care visăm și, de asemenea, pacea. Prin urmare, concentrarea noastră asupra tranziției de ieșire din relația actuală ar trebui să se refere mai puțin la posibilitatea unei alte relații și mai mult la pacea și adevărul cu care putem trăi. Luarea deciziilor noastre și valorizarea noastră creează mai puțin loc pentru îndoială.

2. Taurus

Nu poți forța o relație să îți satisfacă nevoile dacă pur și simplu nu este menită să fie. Ai trecut prin atât de multe în viața ta, nu doar în ultimele luni, ci și în ultimii ani. Se pare că ai redefinit complet ceea ce înseamnă o relație pentru tine și s-au schimbat atât de multe lucruri în ceea ce privește cine ești ca persoană, încât este greu să îți imaginezi o relație care să crească odată cu tine. Cu toate acestea, cu atât de multă energie planetară în semnul tău zodiacal în această lună, prioritizarea ta nu va mai fi o provocare. Acest lucru nu este egoism, ci mai degrabă un mod de a arăta că te iubești cu adevărat. Trebuie să îți onorezi sentimentele, cunoștințele interioare și dorința de a-ți trăi viața fără constrângerile pe care ți le impune relația actuală.

Pierderea relației nu te mai sperie, deoarece ai încredere că urmându-ți intuiția și dorințele vei reuși ca totul să se rezolve așa cum trebuie. Cu influența energiei Taurului și cu Venus care se mută în Rac, poți avea acele conversații necesare despre schimbare. Doar pentru că știi că nu poți continua să te dezvolți dacă rămâi în relația actuală, nu înseamnă că trebuie să te cerți pe tema asta. Nu trebuie să creezi haos sau furie pentru a spune adevărul.

În schimb, se poate face cu dragoste, pentru a proteja orice legături de prietenie sau familiale rămase. Totul depinde de modul în care te exprimi. În luna următoare va fi mai multă iubire decât furie, dar asta nu schimbă faptul că în cele din urmă trebuie să spui adevărul.

3. Gemeni

A lua decizia de a face tranziția dintr-o relație este un proces care nu poate fi grăbit, indiferent de cât de mulți oameni din jurul tău se întreabă de ce durează atât de mult. Admiterea adevărului față de tine însuți este primul și cel mai mare pas în acest proces, iar acest lucru necesită timp. Nu este ușor să pui capăt unei relații, chiar și în cele mai nesănătoase situații. Există adesea un fel de confort sau o nevoie care este satisfăcută, chiar dacă este doar cea a unei vechi răni. Dar tu ai trecut prin această călătorie la momentul potrivit pentru tine, indiferent de ceea ce ar putea crede alții.

În luna mai vei începe să vezi cum toate piesele se adună, permițându-ți să simți că ai ajuns de partea cealaltă a acestei călătorii de vindecare. Poate că ai tot amânat despărțirea din teamă în ceea ce privește aranjamentele de viață sau ai trecut prin procesul de divorț, dar lucrurile vor începe să pară mai ușoare acum că în sfârșit vezi imaginea completă. Luna Nouă din Taur te va ajuta să te simți suficient de sigur pentru a vedea întregul adevăr al situației, care ar putea fi la fel de simplu ca și sentimentele tale sau chiar descoperirea unui secret sau a unui adevăr mai profund despre partenerul tău. Adevărul va veni în sfârșit, iar acest lucru va fi o ușurare, deoarece te va fundamenta în luarea deciziei.

Pe măsură ce Venus, planeta iubirii, trece în Rac, îți va reaminti de ceea ce este cu adevărat important. În timp ce parcurgerea procesului de încheiere a relației este necesară, se poate simți, de asemenea, ca și cum ai pierde o parte din tine. Cu toate acestea, atunci când îți iei timp să te întorci la ceea ce contează cu adevărat pentru tine și te concentrezi pe aspectele vieții care vor rămâne intacte chiar și după separare, te poți simți mai încrezător în a rezolva în cele din urmă decizia care ți-a cântărit pe inimă.

4. Pești

  • (19 februarie - 20 martie)

Te afli la o răscruce de drumuri în relația ta sentimentală, nesigur de direcția pe care o va lua aceasta în următoarele săptămâni. Este important să recunoști această incertitudine și să rămâi fidelă ție însăți în timp ce o parcurgi. Luna Nouă din Taur te va ajuta să devii mai atentă la vocea ta interioară, care te va ghida spre adevărul tău. Este firesc să îți placă să fii într-o relație și să vrei să aduci fericire partenerului tău, dar este la fel de important să stabilești limite și să îți comunici nevoile. Aceasta este singura modalitate de a ști dacă ești cu adevărat aliniat cu partenerul tău.

Conversațiile dificile sunt o parte esențială a oricărei relații, iar prin aceste momente inconfortabile creștem și ne aprofundăm conexiunile. Aceasta este o oportunitate de a reflecta asupra a ceea ce vă doriți cu adevărat de la o relație și de a deschide un spațiu de discuție cu partenerul dumneavoastră. Indiferent de rezultat, acest lucru va permite creșterea și claritatea, ceea ce este crucial în orice relație.

În timp ce viitorul relației tale actuale poate fi incert, există speranță la orizont. Cu Venus revenind în Rac în această lună, există o șansă pentru mai multă bucurie și fericire în viața ta, fie că este vorba de o creștere în relația ta actuală sau de descoperirea unei noi căi. Rămâi fidelă ție însăți și ai încredere că totul va merge așa cum trebuie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...