Patru zodii care scapă de ghinion după Luna plină din 5 mai 2023. Nativii care își ating obiectivele

Patru zodii care scapă de ghinion după Luna plină din 5 mai 2023. Nativii care își ating obiectivele

Se știe că data de 5 mai 2023 este asociată fazei de Lună Plină și unei eclipse de Lună prin penumbră. Astrologii avertizează ca evenimentele astrale influențează zodiile.

Lună plină. EPA EFE

Luna Plină din 5 mai aduce începuturi de bun augur pentru patru zodii ale horoscopului, potrivit Click!. Dacă până acum au resimțit ghinionul ce s-a abătut asupra lor, după această dată, schimbările benefice din viața lor le vor demonstra contrariul, conform Astrology.com .

Berbecii, Taurii, Racii și Gemenii trec la un alt capitol al vieții lor. Astrologii au pentru ei previziuni favorabile. Necazurile și supărările vor lua sfârșit pentru nativii acestei zodii.

Favorizați de Luna plină

Și Berbecii vor fi favorizați de Luna plină în Scorpion. De altfel, la începutul lunii mai, foarte mulți nativi resimt schimbări favorabile.

Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal încep să profite de oportunitățile pe plan profesional .

Recomandarea făcută de astrologi în cazul lor este să renunțe la situații și oameni care nu fac altceva decât să-i distragă de la scopul lor și să se focuseze pe noile oportunități care vor apărea.

Șanse mari după Luna Plină din Scorpion

Schimbări pozitive importante, în special pe plan profesional, se anunță și pentru Tauri. Șansele vor fi de partea lor după Luna Plină din Scorpion.

Astrologii îi avertizează să fie prudenți cu sănătatea lor și le recomandă să nu amâne un consult la medic, mai ales dacă au afecțiuni de sănătate.

Citește în Click! care este a patra zodie care va renaște după Luna plină din 5 mai 2023.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…