Paul Stănescu, primul TRACTORIST din istoria României care ar putea ajunge prim-ministru. Nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva

Paul Stănescu, primul TRACTORIST din istoria României care ar putea ajunge prim-ministru. Nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva

Dragnea, aseară, la Sucevița: Paul ar fi un foarte bun prim-ministru. Un pesedist pe care ne putem baza cu toții. Da este vorba despre vicepremierul Paul Stănescu, baronul de Olt. Singurul dintre liderii PSD luat de Dragnea în pribegia din Moldova. Unde caută cu disperare sprijin pentru răsturnarea lui Tudose din fruntea actualului Guvern. 

Aceasta va fi propunerea cu care Dragnea și acoliții se vor prezenta în fața CExN de la Iași, de la sfârșitul acestei luni.

Paul Stănescu, primul tractorist din istoria României care ar putea ajunge ministru. Nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva. Face Dragnea, că el este PSD. Un partid care, pe repede înainte, se confundă cu statul. La fel ca PCR. Cu aceleași biografii falsificate. La Stănescu în CV scrie că a absolvit Facultatea de Agronomie Craiova. Dar nu spune că a făcut-o la FF, cu metode „tradiționale” în acele vremuri, în timp ce el era tractorist. Pentru că, mai nou, fiind absolvenți, la bază, de licee modeste sau școli profesionale, pesediștii ajunși acum la putere nu vor să se știe acest lucru. Își falsifică biografiile, asemeni precursorilor lor, comuniștii.

Vor ieși la iveală afacerile cu frații Ciocan și cu TelDrum? Cu schemele făcute pentru a aranja licitațiile? Că marea porcărie, marea evaziune făcută de biroul de avocatură al lui Șova la Vișina, comuna de baștină a lui Stănescu, se pare că a rămas îngropată. Mai mult ca probabil se va ajunge și la mega-afacerile făcute de fiul său cu GAL-urile din Olt. Cu fondurile europene. Da, cu ferma de porci a lui frate-său, deputatul.

Să nu uitați: Stănescu este cel care l-a adus pe Darius Vâlcov în PSD. Și cel care l-a dus la Alexandria, la conac, să-i pupe inelul lui Dragnea.

Dacă Vâlcov s-ar împrieteni mâine cu procurorii DNA i-ar rezolva rapid și pe Dragnea și pe Stănescu.

Dosarele lui Stănescu de la DNA, diverse structuri

Paul Stănescu e vizat într-un dosar de corupție la STA Craiova în care prejudiciile ar fi de aproape 10 milioane de euro în total (circa 3,5 milioane euro un contract al CJ Olt cu ASESOFT-ul lu' Ghiță + vreo 6 milioane în folosul a două asociații sportive.)

Stănescu mai are un dosar penal la structura centrală a DNA, tot cu începere urmărire penală in rem. E vorba de o clasare dată de STA Craiova, infirmată de șefa DNA Kovesi și confirmată ulterior de instanța de judecată a Tribunalului Olt.

Stănescu, în 2017, la o câmpenească de 1 Mai, cu parlamentari, primari, popor pesedist:


Stănescu și Dan Ciocan




Dan Ciocan și fratele lui Stănescu. Ambii sunt deputați. Ciocan și-a luat BAC-ul la 50 de ani...


Cornel Ciocan, în pușcărie acum, și fratele, Dan Ciocan.


La mare, cu alți baroni


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria