Paula Seling a divorțat

Paula Seling a divorțat

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie, iar aniversarea ar fi trebuit să aibă loc chiar anul acesta, dezvăluie click.ro .

Din păcate, spun apropiații, ceea ce trebuia să fie o sărbătoare și o petrecere s-a transformat în lacrimi de suferință. Nu au mai apucat să aniverseze pentru că s-au despărțit, spun prietenii.

De asemenea, pe la colțurile studiourilor, colegii de breasla ai artistei, care erau obișnuiți să-i vadă tot timpul împreună la concerte, în vacanțe, dar și cu ocazia altor evenimente mai personale, spun că cei doi nu mai apar de ceva timp alături.

Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, s-au iubit foarte mult și de-a lungul timpului au luptat pentru o viață de familie fericită, chiar dacă nu au avut copii până acum.

Cântăreața și partenerul ei de viață au ajuns să se bucure de statutul de mamă și de tată într-o altă formă. De altfel, de fiecare dată când a fost întrebată de relația ei de iubire, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în căsnicie, Paula Seling a declarat că va lupta mereu pentru familia ei. Iată însă că puterile frumoasei soliste din Baia Mare au ajuns la capăt.

Apropiații spun că cei doi nu se mai înțelegeau deloc în ultima vreme, iar din cauza certurilor și a tensiunilor au cedat nervos și au decis să o ia pe drumuri separate. Cum era de așteptat, Paula Seling a preferat să fie discretă și cu această situație delicată.

Semnele despărțirii! Paula Seling a dat de înțeles că nu e foarte fericită

Într-o postare din data de 17 septembrie, de pe Instagram, Paula Seling vorbește despre drumuri separate, despre întâmplări pe care nu le înțelegem, dar care sunt menite pentru binele nostru. Având în vedere contextul divorțului de soțul ei, artista e posibil să fi făcut aluzie la situația curentă.

„Uneori simți că drumul te duce într-o direcție fără să poți să faci nimic. Că o frunza pe rău, că un pasager într-un tren luat la întâmplare. Dar toate se fac spre bine. Și, cândva, vei înțelege motivul pentru care destinul te-a purtat spre locuri pe care nu le-ai văzut până atunci”, a scris artista pe Instagram .

.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...