„Pe drum am plâns, și cineva m-a îmbrățișat.” Mărturisire emoționantă a unei românce care a stat 5 ore la coadă, dar nu a mai apucat să voteze pentru că a trebuit să meargă la muncă

„Pe drum am plâns, și cineva m-a îmbrățișat.” Mărturisire emoționantă a unei românce care a stat 5 ore la coadă, dar nu a mai apucat să voteze pentru că a trebuit să meargă la muncă

Pe drum am plâns, și cineva m-a îmbrățișat. Mărturisire emoționantă a unei românce care a stat 5 ore la coadă, dar nu a mai apucat să voteze pentru că a trebuit să meargă la muncă.

Nu toți românii din Diaspora au reușit să voteze. Unii dintre ai au fost nevoiți să părăsească cozile imense, după ore întregi de așteptare, fără să poată vota. Este cazul Irinei Blaj, care și-a spus povestea emoționantă pe contul de facebook.

”Am plecat deprimată de la consulat. După aproape 5 ore nu am reușit să votez și am avut de ales între a rămâne și a merge la job. Spre rușinea mea, am ales job-ul. Pe drum am plâns, și cineva m-a îmbrățișat.Mulțumesc, whoever you are. Și acum plâng la muncă, pentru că deși sunt obișnuită cu nemernicia, nu îmi vine să cred că în Diaspora se repetă cele întâmplate în 2014. Să știți că multă lume nu va vota. Când am plecat, erau oameni care așteptau de la 9 dimineața și încă nu votaseră. Asta e România și sper din tot sufletul ca cei de acasă se mobilizeze, măcar pentru noi cei care am stat în picioare ore întregi fără să votăm”, a scris Irina, care a încercat să voteze la Munchen.

”Prietenul meu și colegul lui au așteptat 4 ore și apoi au plecat la muncă. Nu au avut de ales. Am venit de azi dimineață să votăm și încă n-am reușit. Lumea se uită la noi cu simpatie” a transmis o cititoare G4Media.ro, aflată la Castellon, în Spania.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …