„Pe numele meu am businessuri de mai mulți bani decât faceți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”

„Pe numele meu am businessuri de mai mulți bani decât faceți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”

În mediul online încep să apară din ce în ce mai multe imagini cu Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care, drogat fiind, a ucis doi tineri la 2 Mai, scrie Hotnews.

Într-un videoclip publicat pe un cont de Reddit se observă cum tânărul, care este împreună cu o prietenă, se laudă cu banii pe care i-ar avea: „Pe numele meu am business-uri de mai mulți bani decât faceți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”.

HotNews.ro a verificat dacă pe numele lui Vlad Pascu există vreo firmă, însă, conform termene.ro, Vlad Pascu nu deține nicio afacere pe numele său.

Presa a mai scris că tânărul părea din imaginile postate în mediul online, mai ales pe contul său de Instagram, adeptul drogurilor, purtând chiar un tricou pe care scria: „Drogurile sunt viața mea”. Între timp, contul de Instagram al tânărului a fost șters.

În videoclipul publicat pe Reddit Vlad Pascu apare împreună cu o fată, iar cei doi se laudă că ei nu sunt „toxicomani”, ci „oxicomani”.

„Țin să fac dovada că pe numele meu am business-uri de mai mulți bani decât faceți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”, spune Vlad Pascu.

Imediat după, prietena sa adaugă:

„Oxicodona este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani”, susține tânăra.

Aceste informații vin în contextul în care avocata șoferului de 19 ani a declarat jurnaliștilor că tânărul „din câte am înțeles, nu este consumator”.

„Adormi primul la party”

Într-o altă serie de imagini, publicate pe un cont de YouTube de această dată , se observă cum Vlad Pascu este întins pe jos și desenat pe față cu un marker. El este întrebat, la un moment dat, de către cel care filmează, ce face acolo, însă tânărul nu răspunde și pare că doarme profund. De altfel, pe videoclip este scris: „POV: Adormi primul la party”.

În alte imagini, publicate pe același cont de YouTube, pare că Vlad Pascu își amenință un prieten că „îl taie”. Reacția celuilalt tânăr după ce a fost obligat să se pună în genunchi și să își ceară scuze a fost: „Scuze, gata, mi-am cerut și scuze, de ce să mă tai?”. Videoclipul se oprește brusc și se aude un râs pe fundal.

Într-un alt videoclip, în care Pascu apare la bustul gol alături de un alt prieten, acesta spune că se simte în București ca în Vama Veche.

„Mă plimb pe Dorobanți cu băieții ăștia ca-n Vama Veche”, spune Pascu în timp ce se filmează pe el și prietenii săi.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”