„Pe superlativ”/Gianina din Las Fierbinți, de nerecunoscut în rochia de mireasă

„Pe superlativ”/Gianina din Las Fierbinți, de nerecunoscut în rochia de mireasă

Anca Dumitra a avut parte de o nuntă ca în povești, iar ea a arătat ca o adevărată prințesă. Actrița din “Las Fierbinți” a arătat superb într-o rochie tip sirenă, cu broderii și voal, scrie protv.ro .
Invitații au admirat-o întreaga seară și au postat imagini de la eveniment pe rețelele de socializare. Astfel, fanii au avut ocazia să o admire pe Anca la biserică, în momentul dansului mirilor sau dezlănțuită pe ringul de dans.

Actrița a făcut astfel și cununia religioasă cu alesul ei, Manfred Spendier. Cei doi s-au căsătorit oficial în decembrie anul trecut.

“Nimic nu s-a schimbat. E destul de recentă treaba. Ne vedem peste patru ani și o să îți spun. Gândul bun te face să te duci și să semnezi. Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape...”, spunea de curând Anca Dumitra în emisiunea “Vorbește lumea”.

"La noi oricum a fost complicat cu actele. Deci la divorț nici nu vreau să mă gândesc. Pentru că e cetățean străîn au fost mici lucruri care mai trebuiau aduse. Câte un act în fiecare zi și noi, cu 24 de ore înainte nu știam dacă se vă întâmpla sau nu”, a mai spus actrița, în spirit de glumă.Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

5 Un fost câștigător de milioane de euro la Loto a murit la doar 51 de ani