Penalul îl „DĂ ÎN GÂT” pe Iohannis: Are case la Miami și Wurtzburg!

Penalul îl „DĂ ÎN GÂT” pe Iohannis: Are case la Miami și Wurtzburg!

Penalul, pe care, spun gurile rele, îl paște o nouă solicitare de ridicare a imunității, mușcă pe la spate. De fapt, având în vedere re-sucirea Ficusului, el dă material pentru Antena3. El spune că justiția ar trebui să-l caute pe Iohannis la casele de la Miami și Wurtzburg.

Postarea Penalului de pe Facebook

O Intrebare simpla - Dvs ce credeti, la cine va merge luni dimineata la prima ora ANAF - la Antena 3 sau la Dl Klaus Iohannis?

" Este evident - şi am spus acest lucru de nenumărate ori - că o decizie judecătorească trebuie aplicată. " - declaratia KLAUS IOHANNIS , 19.02.2016, Bruxelles.

Dl Iohannis se refera (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplica si la Domnia Sa - Mosierul?

Pai e simplu de aflat - luni , 22.02.2016 , ora 9.00 AM, Dl Iohannis sa permita ANAF executarea deciziei definitive si executorie a Curtii de Apel Brasov (data inca din luna Noiembrie 2015 ), sa evacueze in maxim 5 zile casa obtinuta prin frauda si fals, si sa restituie suma de 640.000 EURO incasata ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!

( Si sa spuna "Danke" ca justitia nu s-a sesizat inca sa ii ia si casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg / ce blestem pe tara asta ca dupa Basescu care inca tine casa obtinuta ilegal in Mihaileanu sa vina Iohannis care isi tine casa obtinuta la fel de ilegal in Sibiu)!Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

3 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

4 Așa o fi?

5 Mai există DNA?