Percheziții DNA la Judecătoria Sfântu Gheorghe. Președinta, VIZATĂ. MITĂ de 10.000 lei

Percheziții DNA la Judecătoria Sfântu Gheorghe. Președinta, VIZATĂ. MITĂ de 10.000 lei

Preşedinta Judecătoriei Sfântu Gheorghe (judeţul Covasna), Elena Poiană, este percheziţionată, marţi, de procurorii anticorupţie. Ea este suspectată că a luat 10.000 lei mită, în 2015, pentru a da o hotărâre favorabilă mituitorilor, spun surse judiciare.

Banii au fost luaţi prin intermediar. 

Au loc patru percheziţii, între care una şi la Judecătoria Sfântu Gheorghe.

La dosar există şi interceptări ale comunicaţiilor.

Elena Poiană a fost numită de Consiliul Superior al Magistraturii pe funcția de președintă a Judecătoriei Sfântu Gheorghe la data de 1 ianuarie 2016, adică de o lună și jumătate. Numirea înseamnă și trecerea testului de integritate...

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, într-un comunicat, că efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în anul 2015.

"În cursul zilei de 16 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate în județele Covasna, Brașov și Iași, din care una reprezintă sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice", informează sursa citată.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, din partea Direcției de Operațiuni Speciale și din partea Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Alba și Iași.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?