Persoanele vaccinate cu schemă completă care deţin certificat digital pot participa de joi la Loteria Vaccinării

Persoanele vaccinate cu schemă completă care deţin certificat digital pot participa de joi la Loteria Vaccinării

Persoanele vaccinate cu schemă completă şi care deţin certificat digital al UE privind COVID-19 pe baza codului numeric personal pot participa, începând de joi, la "Loteria Vaccinării", informează Ministerul Sănătăţii pe pagina de Facebook.



Înscrierea pentru Loteria Vaccinării se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro .

Potrivit sursei citate, după generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opţiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei paşi:

* să confirme că au citit şi sunt de acord cu regulamentul Loteriei,
* să confirme acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituţiilor organizatoare,
* să se înscrie la "Loteria Vaccinării".

După parcurgerea celor trei paşi, doritorii vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi şi numărul unic de participare.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12,00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro , ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de către Loteria Română, afirmă aceeaşi sursă.

"Se consideră schemă completă efectuarea a două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna şi Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson. Dacă aveţi deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completă (1/1, 2/2), înscrierea la Loteria Vaccinării se face din interfaţa de vizualizare a certificatului (Secţiunea "Listă certificate"). Înscrierea se poate realiza individual de către persoana vaccinată sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate", menţionează sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro