Peste 30 de show-uri de stand-up comedy anulate, ca urmare a creşterii cazurilor de coronavirus în Capitală

Managementul clubului The Fool din Capitală a decis anularea a peste 30 de show-uri de stand-up comedy ca măsură de prevenţie împotriva răspândirii noului coronavirus, dar şi ca îndemn la responsabilitate socială, informează un comunicat transmis AGERPRES.

"Ne îngrijorează creşterea constantă a numărului de cazuri noi la nivelul municipiului Bucureşti, aşa că am fost nevoiţi să luăm această decizie radicală. Vom sista activitatea în aer liber a clubului, atât timp cât numărul de cazuri noi nu scade considerabil pentru o perioadă de minim două săptămâni. Suntem preocupaţi de sănătatea noastră, a artiştilor, a angajaţilor şi, nu în ultimul rând, a persoanelor prezente în public, motiv pentru care show-urile programate în perioada 30 iulie - 31 august la 'Fool de Vară' vor fi anulate, urmând ca la finalul lunii august să reevaluăm situaţia. Este o măsură de prevenţie şi reprezintă gestul nostru de solidaritate în lupta împotriva răspândirii COVID-19 în Bucureşti. Astfel de măsuri radicale nu ar fi necesare dacă toată lumea ar respecta măsurile de prevenţie impuse de autorităţi, însă, din păcate, sunt tot mai puţini cei care iau această pandemie în serios. Nu consider că această măsură este aplicabilă în masă, dar apelez pe această cale la spiritul civic al tuturor celor care au posibilitatea să contribuie activ la diminuarea pagubelor cauzate de pandemie", a declarat Călin Creţu, manager Club The Fool, citat în comunicat.

Potrivit sursei citate, show-urile de stand-up comedy vor fi reluate atunci când situaţia epidemiologică va permite organizatorilor acest lucru, fără a periclita sănătatea artiştilor şi a celor prezenţi în public.

"Până atunci, Micutzu, Bordea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu, Geo Adrian, Mane Voicu sau George Tănase îşi vor muta activitatea începând cu 15 august pe Fool HD - https://live.thefool.ro , primul club virtual de comedie din România", precizează organizatorii. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

3 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

4 Categoria „valori” / Povestea neromanțată a infractorilor din clanul Duduianu: Șantaj, trafic de persoane și dro…

5 BREAKING DSP București intră sub conducere militară: Va fi coordonată de colonelul medic Ionel Paul Oprea, car…