Pieleanu la Antena 3: „Când era preot, Ilie Sârbu mergea în cimitire noaptea cu lanterna, lua numele și prenumele de pe cruci, și făcea pașapoarte”

Pieleanu la Antena 3: „Când era preot, Ilie Sârbu mergea în cimitire noaptea cu lanterna, lua numele și prenumele de pe cruci, și făcea pașapoarte”

Atac extrem de dur la Antena 3 impotriva Clanului Ponta-Sârbu. Ponta a fost acuzat, in emisiunea Danei Grecu, ca a fost agent al SIE. Iar socrul său, Ilie Sârbu, că fura nume de pe crucile din cimitir pentru a fabrica identități false.

Acuzatia a fost lansata de Sorin Rosca Stanescu: „Ponta a fost sub dubla comanda cand era procuror, suta la suta. Era ilegal sa fie si procuror si agent al SIE”.

Informatia a fost confirmata de Marius Pieleanu, un alt invitat permanent in studiourile Antena 3. Mai mult, acesta a dezvaluit ca socrul lui Ponta, Ilie Sarbu, este si el ofiter acoperit al SIE.

„Când era preot, Ilie Sârbu mergea în cimitire noaptea cu lanterna și lua numele și prenumele de pe cruci și făcea pașapoarte”, a spus Pieleanu.

„El a inviat un copil mort si i-a dat identitatea unui ofiter de spionaj care a fost trimis in Germania”, a acuzat si Sorin Rosca Stanescu. El spune ca aceasta intamplare se gaseste intr-o solicitare a lui Ilie Sarbu de a fi inaintat la gradul de general.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu