PNL, după ce-a luat de PSD, ia și de la PSD2! Mai mult, lui Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin li s-a promis că vor fi membri în conducerea partidului

PNL, după ce-a luat de PSD, ia și de la PSD2! Mai mult, lui Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin li s-a promis că vor fi membri în conducerea partidului

PNL, după ce-a luat de PSD, ia și de la PSD2! Mai mult, lui Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin li s-a promis că vor fi membri în conducerea partidului.

Pe ordinea de zi a Biroului Executiv (BEx) al PNL de luni se află și punctul referitor la primirea în partid a deputaților Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Mircea Banias, Damian Florea și Liviu Ioan Balint.

Iar Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin vor fi primiți direct ca membri în Biroul Executiv al PNL, structura centrală de decizie a partidului, spun surse din PNL.

Miercuri, alți doi deputați, foști membri PSD, care au votat învestirea Guvernului Orban, au trecut la PNL.

Deputata PSD Elena Hărătău a transmis conducerii forului legislativ că, începând cu data de 2 decembrie, şi-a încetat activitatea ca deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul parlamentar al PNL.

Tot miercuri, vicepreşedintele Camerei Carmen Mihălcescu a anunţat că deputatul Mihăiţă Găină va activa, de asemenea, în grupul parlamentar al PNL.

Mihăiţă Găină şi-a dat demisia din PSD la 1 octombrie şi a votat în favoarea moţiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă. De asemenea, el a fost și semnatar al moțiunii de cenzură.

Întrebat despre migrarea celor doi deputați de la PSD al PNL, președintele Klaus Iohannis a răspuns: ”Tot traseism se numește. Mai mult nu pot să vă spun, nu am fost implicat”.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro