Poliţia Capitalei: Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 1 milion de euro

Poliţia Capitalei: Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 1 milion de euro

Poliţiştii bucureşteni de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează joi dimineaţă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, patru percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală al cărui prejudiciu adus bugetului de stat este estimat la aproximativ un milion de euro.

"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2012-2017 reprezentaţii unor societăţi comerciale ar fi evidenţiat în documentele contabile şi au declarat organelor fiscale achiziţii nereale de bunuri/servicii de la societăţi comerciale a căror identitate a fost folosită în mod fraudulos, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat, creând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1 milion de euro", au informat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

De asemenea, mai multe persoane vor fi aduse la audieri, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante