Poliţia Capitalei: Tânără agresată sexual într-un parc din Sectorul 4; bărbatul a fost prins de poliţişti

Poliţia Capitalei: Tânără agresată sexual într-un parc din Sectorul 4; bărbatul a fost prins de poliţişti

O tânără a reclamat, sâmbătă seara, la numărul de urgenţă 112 că a fost agresată sexual într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei de către un bărbat, care a fost ulterior identificat de un echipaj al poliţiei şi dus la audieri.

Potrivit unui comunicat la Poliţei Capitalei, transmis duminică AGERPRES, în seara zilei de sâmbătă, prin apel 112, o tânără a reclamat că a fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, într-un parc din Sectorul 4.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 14. A fost localizată persoana vătămată şi condusă la subunitatea de poliţie. Aceasta a reuşit să furnizeze un minim de detalii referitoare la agresor, semnalmentele fiind transmise către toţi poliţiştii aflaţi în teren. În scurt timp, un echipaj al Secţiei 16 Poliţie a depistat un bărbat ce corespundea semnalmentelor. I s-a solicitat să se oprească şi să se legitimeze, dar acesta s-a manifestat agresiv şi a fost necesară imobilizarea sa. Ulterior a fost condus la Secţia 14 Poliţie pentru audieri", precizează oamenii legii.

Sursa citată arată că din primele date se conturează ipoteza că bărbatul, care era însoţit de un prieten, a observat persoana vătămată în timp ce alerga şi ar fi plecat în urmărirea ei, după care ar fi agresat-o.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept, urmând a fi dispuse măsuri legale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…