Poliţia şi Jandarmeria, pregătite în cazul unor incidente la priveghiul liderului Duduienilor; instituţiile neagă că au distribuit măşti

Poliţia şi Jandarmeria, pregătite în cazul unor incidente la priveghiul liderului Duduienilor; instituţiile neagă că au distribuit măşti

Poliţia şi Jandarmeria sunt pregătite să intervină cu dispozitive speciale, în cazul unor eventuale incidente care ar putea avea loc la priveghiul liderului clanului Duduianu, Emi Pian, şi neagă totodată că ar fi distribuit măşti numeroşilor participanţi prezenţi la vila acestuia din Rahova.

Potrivit unor surse din poliţie, dispozitivele pregătite de intervenţie sunt "suficiente", din acestea făcând parte luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS), poliţişti de la ordine şi siguranţă publică, Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale, precum şi jandarmi.

Sursa citată precizează că Poliţia nu a distribuit măşti de protecţie participanţilor la priveghi.

Şi Jandarmeria Capitalei neagă faptul că ar fi distribuit măşti gratuite la acest eveniment.

"În legătură cu informaţia lansată în spaţiul public, conform căreia Jandarmeria distribuie măşti gratuite la un eveniment privat din Capitală, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: afirmaţia la care se face referire este falsă. Jandarmeria Capitalei a recomandat organizatorilor evenimentului privat să distribuie participanţilor materiale de protecţie a sănătăţii individuale. Măştile de protecţie şi materialele dezinfectante au fost puse la dispoziţia participanţilor de către organizatorii evenimentului privat", informează un comunicat al DGJMB transmis, joi, AGERPRES.

Acesta precizează că recomandările consecvente ale Jandarmeriei au fost de respectare a măsurilor de protecţie a sănătăţii individuale şi a normelor legale în vigoare, pentru a preveni situaţii care să constituie factor de risc pentru comunitate.

Rudele au ridicat, miercuri, trupul neînsufleţit al lui Florin Mototolea, cunoscut ca 'Emi Pian' şi l-au dus la vila din Rahova. Ele au decis ca priveghiul să dureze timp de patru zile, înmormântarea urmând să aibă loc duminică.

Poliţia Capitalei a informat că marţi, în jurul orei 3,00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Sectorul 6.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând", au arătat reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit informaţiilor din presă, Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...