Politologul întrerupt de copiii săi în timp ce acorda un interviu pentru BBC, încântat că a devenit "viral" pe internet

Politologul întrerupt de copiii săi în timp ce acorda un interviu pentru BBC, încântat că a devenit "viral" pe internet

Robert E. Kelly, politologul care a fost întrerupt de copiii săi în timpul unui interviu acordat BBC - o imagine care a devenit virală pe internet - crede că succesul acestui clip s-a datorat faptului că "viața sa reală a apărut pe ecrane", relatează EFE.

"Sunt surprins că povestea continuă și continuă, este o nebunie", a recunoscut acest academician american care locuiește la Busan (Coreea de Sud) într-o conferință de presă la care a venit împreună cu soția sa coreeană, Kim Jung-a, și copiii lor, Marion, în vârstă de 4 ani, și James, de opt luni.

Cei patru au fost protagoniștii unui videoclip care a devenit viral pe internet. Clipul a primit peste 160 de milioane de vizualizări pe pagina de YouTube a postului BBC.

Politologul, specialist în Coreea de Sud, fusese contactat de BBC World News pentru a comenta pe marginea destituirii președintei sud-coreene Park Geun-hye. Specialistul tocmai se lansase într-o analiză savantă despre ce mai înseamnă democrația în fața scandalurilor, atunci când neprevăzutul s-a întâmplat. Fetița sa a intrat dansând în camera în care el acorda interviul, iar din acel moment situația a degenerat.

"Cred că unul dintre copiii tăi tocmai a intrat", i-a spus prezentatorul din studio, vizibil amuzat. Păstrându-și mina serioasă, politologul a încercat să-și îndepărteze fiica cu mâna. Fără succes, însă. La scurt timp, un alt doilea copil, mai mic, a pătruns în încăpere, urmat de o femeie, care a apucat ambii copii, a deschis ușa și a ieșit.

Robert E. Kelly a recunoscut că videoclipul "este o scenă cu care mulți tați care lucrează se pot identifica" și a asigurat că în timpul interviului, în pofida nervozității afișate pe ecran, "purta pantaloni". El a precizat însă că era o pereche de blugi care totuși nu se potriveau cu sacoul și cravata cu care era îmbrăcat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un misterios monolit din metal, similar cu cel găsit recent în SUA, a apărut lângă o cetate dacică din …

2 SCANDAL la Realitatea Plus! Boul PSD din imagine, trimis de moderatoare să vorbească la veceul din curte după …

3 Pensia specială încasată de nevasta lui Iordache, dublată de la 2500 la 5200 € / lună în guvernarea PSD

4 Un text despre femei care merită citit...

5 600.000 de euro ţinuţi acasă şi la un prieten / Averea secretă a comisarului-şef acuzat că vindea permise de con…