Polo: Un jucător de la CS Dinamo a decedat în timpul meciului cu Rapid

Polo: Un jucător de la CS Dinamo a decedat în timpul meciului cu Rapid

Un component al echipei masculine de polo pe apă CS Dinamo Bucureşti a decedat, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului cu CS Rapid Bucureşti, din Superliga Naţională.

''Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puţin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid Bucureşti şi Dinamo, disputat în Bazinul Giuleşti, unul dintre jucătorii noştri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconştienţă, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la faţa locului şi cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgenţă au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani şi nu avea probleme de sănătate cunoscute'', se arată în comunicatul postat pe Facebook de CS Dinamo.

Conform unor surse din lumea poloului pe apă, jucătorul decedat este Andrei Drăghici, în vârstă de 23 de ani.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?