Polonia dorește să aibă cea mai puternică armată terestră din Europa

Polonia dorește să aibă cea mai puternică armată terestră din Europa

Polonia a început construcția uneia dintre cele mai puternice armate din Europa şi este pe cale să aibă cea mai puternică armată terestră din regiune în termen de doi ani, potrivit ministrului Apărării, Mariusz Blaszczak.

FOTO EPA EFE

Ministrul Apărării Mariusz Blaszczak a făcut publică intenția Poloniei la un eveniment de campanie în afara capitalei Varşovia, în contextul în care partidul de guvernământ din care face parte, Lege şi Justiţie, începe să facă apel la bunăvoinţa alegătorilor înaintea alegerilor parlamentare programate să aibă loc la toamnă, relatează Agerpres.

Ministrul Blaszczak a declarat, în oraşul Wolomin, că o condiţie prealabilă pentru a obţine o putere militară mai mare este menţinerea partidului său la putere.

"Dacă alegătorii, dacă poporul, ne mai dau un mandat, atunci ne putem întâlni din nou aici, la Wolomin, peste doi ani şi vă pot arăta că armata poloneză va fi cea mai puternică armată terestră din Europa", a afirmat Blaszczak, citat de agenţia de presă PAP.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat

5 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor