Ponta, ATAC fără precedent la Dragnea acum câteva minute! Amănunte INCREDIBILE!

Ponta, ATAC fără precedent la Dragnea acum câteva minute! Amănunte INCREDIBILE!

Ponta, ATAC fără precedent la Dragnea! El spune că rezultatele PSD din Gorj și de la Craiova sunt catastrofale. Și că Dragnea i-a amenințat pe liderii locali ai PSD Gorj cu tăierea fondurilor de la Ministerul Dezvoltării dacă îl vor chema pe Ponta la Târgu Jiu! „Liviu Dragnea i-a amenintat pe candidatul PSD la Primarie si pe liderii locali ca daca 'il chemati pe Ponta in campanie si va afisati cu el va tai toate proiectele de la Ministerul Dezvoltarii'! Desi am insistat sa fiu implicat in orice mod teama acestora a prevalat si asa am fost 'exclus' din campanie pentru prima data din 2004!!! Intr-un oras mic asa cum e Targu Jiu aceste lucruri se afla imediat / oamenii nu au incredere intr-un Partid care pune pe primul loc luptele egoiste din interior si nu interesul orasului si al lor”, scrie Ponta pe Facebook.

Iată ce a scris Jigodia Națională acum câteva minute pe Facebook:

„De ce rezultatele PSD la Targu Jiu ( dar si Craiova) NU SUNT o surpriza ; si mai ales de ce votul din aceste orase traditional pro PSD ( unde PNL este o prezenta firava) reprezinta un semnal important pentru toata tara ?!?

In Decembrie 2016 la Alegerile Parlamentare am obtinut in Gorj un rezultat pozitiv fara precedent - 5 parlamentari din totalul de 7 reprezentand judetul ( 4 deputati din 5 si 1 senator din 2); cu acea ocazie PNL obtinea 1 mandat din 7 si ALDE inca unul!
In iunie 2017 PSD pierde Primaria Targu Jiu dupa 17 ani cu o diferenta zdrobitoare .

In Iunie 2016 Olguta Vasilescu castiga Primaria Craiova cu 62% din voturi ulterior devenind chiar ministru - ieri candidatul PSD castiga cu 42% la o prezenta catastrofala de sub 20% .

O sa ma refer la Targu Jiu - orasul de care este legata toata cariera mea politica , unde am castigat toate alegerile la care am participat din 2004, unde am multi prieteni si sustinatori cu care am lucrat impreuna si unde in aceasta perioada se construieste noul Stadion, soseaua de centura, blocuri ANL, etc. Cateva explicatii "la cald" :

De ce a pierdut PSD?

1. atitudinea de siguranta absoluta si suficienta a PSD in fata unui candidat PNL foarte muncitor si hotarat - ( l-am invins pe Dl. Romanescu in competitia directa pentru Camera Deputatilor cu 52-30% in 2008 cu multa munca din partea intregului activ PSD si dupa o lupta oricum dificila) / e profund gresit sa crezi ca doar te prezinti la alegeri si victoria vine de la sine intr-un oras care a votat in ultimii 15 ani in special pentru Circiumaru si Ponta ( si doar in subsecvent pentru partidul pe care il reprezentau acestia)!

2. Liviu Dragnea i-a amenintat pe candidatul PSD la Primarie si pe liderii locali ca daca "il chemati pe Ponta in campanie si va afisati cu el va tai toate proiectele de la Ministerul Dezvoltarii"! Desi am insistat sa fiu implicat in orice mod teama acestora a prevalat si asa am fost "exclus" din campanie pentru prima data din 2004!!! Intr-un oras mic asa cum e Targu Jiu aceste lucruri se afla imediat / oamenii nu au incredere intr-un Partid care pune pe primul loc luptele egoiste din interior si nu interesul orasului si al lor.

3. Dezamagirea alegatorilor PSD fata de subiectele la nivel national din perioada campaniei : Legea Salarizarii care a creat mari asteptari si s-a terminat cu o poveste amara ; fortarile Conducerii PSD de a da jos propriul Guvern fara a explica deloc care este motivul; aroganta agresiva a unor lideri PSD de la televiziuni care sfideaza realitatea pe care oamenii o vad cu ochii lor / faptul ca acum toata lumea a inteles ca au fost pacaliti in campania de la Parlamentare cu poveste "Victor este prietenul meu - o sa aiba mari functii dupa alegeri asa ca votati PSD" 

4. Subiectul Compania Energetica Oltenia - principalul "plaman economic" al Gorjului , locul de munca direct pentru 10.000 de oameni si indirect pentru multi altii.

Dupa ce anul trecut Guvernul Tehnocrat i-a adus aproape in faliment oamenii din Gorj au votat PSD ca sa ii salveze - dar surpriza ! Ministrul Energiei este ALDE - conducerea CEO este ALDE , totul se muta la Craiova (dupa ce in 2012 eu mutasem sediul la Targu Jiu)! Iar 1500 de oameni deja pleaca din Complex si viitorul suna foarte rau!

De altfel tot ieri au fost alegeri si intr-o alta localitate din Gorj - la Dragutesti / si acolo PSD a pierdut dar in fata candidatului ALDE!!!

Cine are ochi si urechi trebuie sa inteleaga ca PSD are o problema grava cu modul in care Conducerea centrala ia decizii si actioneaza. Cine tace de "teama" sa nu se supere "Seful" va pati ca la Targu Jiu! Din pacate.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

3 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

4 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN