Ponta, despre reținerea lui Ghiță în Serbia: Mi se pare o farsă politică

Deputatul PSD Victor Ponta a comentat reținerea lui Sebastian Ghiță în Serbia, afirmând că i se pare o 'farsă politică'.

 "Nu ați văzut că l-am protejat (pe Sebastian Ghiță — n.r.)? Adică cât de prost trebuie să fie cel care a zis cum îl protejez eu în Serbia și a fost arestat în Serbia. Nu vă mai luați după proști. Luați-vă după oameni care gândesc. În rest, mi se pare o farsă ca să vă spun foarte sincer, chiar înțeleg că toate dosarele făcute de procurorul Negulescu sunt foarte bune, înțeleg, pe domnul Voiculescu l-am condamnat pe dosarele făcute de Emilian Eva, cel care e prin pușcărie acum, dacă nu greșesc, pe domnul Dragnea l-am condamnat pe dosarele făcute de Lucian Papici care e și el urmărit penal, și pe Ghiță îl urmărim pentru dosarele făcute de Negulescu. Mie mi se pare o farsă politică, inclusiv povestea asta cu Serbia, pentru că dacă a apărut acum vreo lună, eu am și zis că nu cred, dar bănuiesc, știți cum, dacă zice cineva că mă ascund în Târgu Jiu plec și eu din Târgu Jiu, mă duc și eu la Deva, dar dacă dumneavoastră acum o lună ziceți că eu sunt în Târgu Jiu și eu stau tot în Târgu Jiu înseamnă că am vrut să mă găsiți", a spus luni Ponta la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că dosarele făcute de procurorul Negulescu sunt "și dosare politice și sunt și dosare, după modul de exprimare, de crimă mafiotă".

"Adică l-a scos de pe piața Prahovei să preia el piața Prahovei", a spus Ponta.

Fostul premier a menționat că în perioada în care Sebastian Ghiță a fost dispărut nu a discutat cu el și nici nu a fost căutat de acesta.

"Nu am discutat și îi mulțumesc. Înseamnă că îmi e prieten în continuare că nu m-a căutat niciodată în această perioadă, probabil că a vrut să mă protejeze", a încheiat Ponta.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde