Ponta, din Turcia, la începutul Ramadanului: Cele mai bune urări cetățenilor români de confesiune musulmană

Ponta, din Turcia, la începutul Ramadanului: Cele mai bune urări cetățenilor români de confesiune musulmană

Premierul Victor Ponta le-a transmis, joi, cu prilejul începerii Ramadanului, "cele mai bune gânduri și urări" tuturor cetățenilor români de confesiune musulmană.

"Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc să transmit cele mai bune gânduri și urări tuturor cetățenilor români de confesiune musulmană. De comunitatea musulmană ne leagă o relație puternică de prietenie, construită pe temelia solidă a respectului reciproc. Dezvoltarea societății românești și un viitor prosper pot fi asigurate doar dacă păstrăm în inimi valorile respectului, solidarității și toleranței. Am onoarea ca, în acest moment special, să fiu în Turcia și să mă bucur de ospitalitatea acestui popor extraordinar, de care ne leagă o relație care se dezvoltă în continuare pe toate planurile — politic, economic și cultural. Am încredere că ne vom bucura împreună de toate realizările și vom trece cu bine peste toate încercările. La mulți ani cu prilejul începutului lunii Ramadan cea binecuvântată!", a scris Ponta, joi, pe pagina sa de Facebook .

Premierul Victor Ponta se află într-o clinică din Turcia, unde, la începutul acestei săptămâni, a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”