Ponta, în sediul PSD. Discută cu Ciolacu fuziunea PSD-Pro România

Ponta, în sediul PSD. Discută cu Ciolacu fuziunea PSD-Pro România

PreședintelePSDMarcel Ciolacudiscută vineri, 12 noiembrie, cu președintele Pro RomâniaVictor Ponta, privind o posibilă fuziune dintre cele două formațiuni, au declarat pentru Ziare.com surse politice.

De altfel, Victor Ponta a fost surprins vineri dimineață în timp ce intra în sediul PSD.

FostulpremierVictor Ponta a demisionat din PSD în 2017, în urma unei serii de conflicte cu liderul partidului de la acea dată,Liviu Dragnea. La câteva săptămâni distanță, Ponta fondează Pro România,partidcare atrage de-a lungul vremii numeroși membri PSD.

Despre o posibilă fuziune se discută și în interiorulPNL, liberalii discutând despre oabsorbție a formațiunii fondate de fostul președinte Traian Băsescu, PMP,conform unor surse politice.

Decizie vine în contextul în care vineri, 12 noiembrie, liberalii l-au exclus în mod oficial pe fostul președinteLudovic Orbandin partid. Acesta din urmă a atras deja de partea sa mai mulți liberali iar după excluderea sa a declarat că este pregătit pentru o nouă construcție politică.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

2 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

3 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

4 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?

5 ULTIMA ORĂ Un nou „măcelar” la comanda trupelor de invazie ale Rusiei