Ponta pune sub semnul întrebării aplicarea unei politici serioase de apărare a țării

Ponta pune sub semnul întrebării aplicarea unei politici serioase de apărare a țării

Fostul premier Victor Ponta pune sub semnul întrebării aplicarea unei politici "serioase de apărare a țării", în condițiile în care "ministrul Apărării se schimbă din trei în trei luni".

 "Avem deja al 4-lea ministru al Apărării în ultimele 10 luni! Cum vă sună chestia asta? Dincolo de faptul că l-am considerat mereu pe Adrian Țuțuianu o persoană echilibrată, harnică și eficientă (motiv pentru care l-am susținut și în 2012 și în 2016 pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița), am o întrebare de principiu: cum poate România să își pună în aplicare o politică serioasă de apărare, în condițiile în care ministrul se schimbă din 3 în 3 luni?! Despre Strategia de Apărare a României și mai ales despre programele de achiziții de armament voi face o prezentare separată — asta dacă dincolo de poze și declarații oficiale chiar ne interesează ce se întâmplă în fiecare an cu 3,5 miliarde de euro din banii acestei țări și ai cetățenilor săi", a scris Ponta miercuri pe Facebook .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”