Poza zilei! Simona Halep, gest deosebit la coadă la viză, la ambasada Chinei. Vă mai aduceți aminte de scârba de Tăriceanu?

Poza zilei! Simona Halep, gest deosebit la coadă la viză, la ambasada Chinei. Vă mai aduceți aminte de scârba de Tăriceanu?

Poza zilei! Simona Halep, gest deosebit la coadă la viză, la ambasada Chinei. Vă mai aduceți aminte de scârba de Tăriceanu? Simona Halep s-a prezentat dimineaţă la Ambasada Chinei, pentru a depune actele de obţinere a vizei, care îi este necesară pentru participarea la turneele de la Wuhan şi Beijing. Halep a ajuns la ambasadă în jurul orei 7.40, dar a găsit o coadă destul de mare, formată din oameni care fuseseră mai matinali decât ea. Simona s-a aşezat cuminte la rând, însă toţi cei prezenţi au invitat-o să intre în faţă pentru a nu pierde câteva ore acolo, relatează Adevărul.

Jucătoarea de tenis le-a mulţumit celor prezenţi, atât pe loc, cât şi printr-un mesaj postat pe Facebook: "Chiar dacă am ajuns pe la 7.40 în faţa ambasadei pentru viză, în faţa mea erau 20 de persoane, dar mi-au oferit posibilitatea de a intra prima. Mulţumesc tuturor"

Atitudinea oamenilor a fost complet diferită de ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Tăriceanu, atitudine determinată şi de modul în care au procedat cei doi. În vreme ce Halep s-a aşezat la coadă,

Tăriceanu a intrat prin spate, sfidând mulţimea, iar după ce a fost descoperit şi rugat să explice de ce nu a a ales calea normală a oferit explicaţia următoare: „Există, în orice stat, câteva funcţii importante unde oamenii au fost aleşi ca să reprezinte, într-un fel statul şi să se dedice, în principal problemelor societăţii comunităţii. Asta ar trebui să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă. Sigur că există şi posibilitate să stăm la coadă la permise, la cumpărat flori, la alte acţiuni. Din acest motiv, în toate ţările, cei care ocupă anumite poziţii înalte se găsesc, din punct de vedere legal, anumite modalităţi, anumite pârghii prin care li se permite să-şi dedice majoritatea timpului în interesul ţării şi al societăţii şi nu să stai. Sigur, până la urmă nu e nimic înjositor. Dar e o problemă de gestiune a timpului”.

Evident, asupra preşedintelui Senatului s-a abătut un potop de vorbe grele, care au invadat mediul online.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...