Prăbuşirea unui pod la Genova: Bilanţul a crescut la 35 de morţi (Salvini)

Prăbuşirea unui pod la Genova: Bilanţul a crescut la 35 de morţi (Salvini)

Bilanţul prăbuşirii unui pod de pe o autostradă marţi la Genova, în nordul Italiei, a crescut la 35 de morţi, dintre care trei copii, a anunţat ministrul de interne, Matteo Salvini, informează miercuri France Presse.

"Bilanţul a crescut, din păcate, la 35 de morţi în tragedia de la Genova, inclusiv trei copii cu vârste cuprinse între 8, 12 şi 13 ani, după ce ultimele corpuri au fost recuperate de pompierii care au muncit fără întrerupere în această noapte", a anunţat ministrul pe Twitter.

Potrivit protecţiei civile, aproximativ 35 de autoturisme şi trei camioane au căzut în gol când o porţiune din acest viaduct s-a prăbuşit marţi la prânz . Unii pasageri au scăpat fără zgârieturi, dar alţii încă sunt daţi dispăruţi.

În timpul nopţii, pompierii au extras trei cadavre, a declarat Emanuele Gissi, un responsabil al pompierilor la faţa locului.

Odată cu sosirea întăririlor, 400 de pompieri profesionişti sunt implicaţi acum în aceste căutări, a spus Gissi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /