Prada pentru toată lumea? Cum vrea producătorul celebrelor genţi de lux să le vândă ieftin

Producătorul italian de lux Prada, listat pe bursa din Hong Kong, vrea să introducă noi modele mai ieftine de genţi şi să îşi dubleze afacerea online, în condiţiile în care vrea să treacă peste doi ani stagnare a vânzărilor, scrie Bloomberg.

Prada pentru toată lumea? Cum vrea producătorul celebrelor genţi de fiţe să le vândă ieftin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Compania din Milano de asemenea îşi va închide din magazine şi îşi va îngusta diferenţele de preţuri la noile produse între regiuni cu până la 10%, a anunţat directorul de marketing Stefano Cantino.

Prada are nevoie să revină pe creştere după ce a declarat cele mai slabe venituri din ultimii cinci ani. În timp ce toate companiile care vând produse de lux au fost lovite de cererea slabă din China, dolarul puternic şi atacurile teroriste din Europa, Prada a fost lovită mai puternic decât majoritatea. Asta se datorează preţurilor ridicate şi lipsa unei investiţii solide în online.

"Lucrăm din greu pentru a putea acoperi toate gamele de preţ. Este o cerere majoră pentru noutate”, a anunţat Prada. Compania a mai spus că vrea să introducă noi genţi care vor costa între 1200 de euro şi 1400 de euro.​

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

2 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…

5 Uite de ce a fugit în Dubai! DIICOT i-a pus sechestru lui Cristi Burci, patronul Adevărul și Prima TV