Prahova: Bărbat internat la Psihiatrie, decedat după ce s-a aruncat sub roţile unei autogunoiere

Prahova: Bărbat internat la Psihiatrie, decedat după ce s-a aruncat sub roţile unei autogunoiere

Un pacient al unei unităţi medicale de psihiatrie din Câmpina a decedat, luni, după ce s-ar fi aruncat sub roţile unei autogunoiere în curtea spitalului.

''Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că un pacient al unei unităţi medicale de psihiatrie din municipiu ar fi fost accidentat de o autogunoieră în curtea unităţii. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de poliţie, care, din primele verificări, a constatat faptul că persoana s-ar fi aruncat sub roţile autogunoierei'', precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, bărbatului i-au fost acordate îngrijiri specifice, însă, la scurt timp, personalul medical a constatat decesul acestuia.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. AGERPRES / (AS - autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...