Prahova: Cinci persoane conduse la audieri în urma percheziţiilor într-un dosar de furt şi proxenetism

Prahova: Cinci persoane conduse la audieri în urma percheziţiilor într-un dosar de furt şi proxenetism

Cinci persoane au fost conduse la audieri, marţi, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii prahoveni într-un dosar de furt calificat şi proxenetism.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova transmis AGERPRES, descinderile au avut loc în comuna Blejoi şi în oraşul Boldeşti Scăeni, la audieri ajungând doi bărbaţi şi trei femei.

"Din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârşit două infracţiuni de furt calificat. Astfel, în cursul lunii martie, acestea ar fi pătruns prin efracţie, pe timpul nopţii, în incinta a două societăţi comerciale, de unde ar fi sustras suma de 2.900 de lei, respectiv 9.800 de lei şi 500 de euro", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, doi dintre suspecţi sunt bănuiţi că ar fi săvârşit infracţiuni de proxenetism în localităţile Păuleşti şi Blejoi.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, tablete, un laptop, precum şi mai multe ustensile despre care există suspiciunea că ar fi fost utilizate la săvârşirea celor două furturi.

IPJ Prahova mai precizează că în comuna Blejoi a avut loc şi o razie, la care au participat poliţişti din cadrul mai multor subunităţi teritoriale. Poliţiştii au controlat 43 de autovehicule, au legitimat 54 de persoane şi au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Irina Poenaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

4 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

5 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…