Prahova: Mihaiela Moraru Iorga - la DNA Ploiești, unde a fost citată ca martor

Prahova: Mihaiela Moraru Iorga - la DNA Ploiești, unde a fost citată ca martor

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiești, unde a fost citată ca martor, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit acestora, Mihaiela Moraru Iorga a fost citată ca martor într-un dosar al lui Florian Walter, care s-a aflat în instrumentarea acesteia, fiind ulterior preluat de procurorii Serviciului Teritorial Ploiești.

Conform surselor citate, procurorul a fost chemat pentru a oferi lămuriri în legătură cu o expertiză pe care a cerut-o în dosarul lui Walter, care ar fi fost efectuată, dar care nu ar fi fost atașată dosarului respectiv.

"Am venit pentru că am fost chemată. Conform Constituției, toți suntem egali în fața legii, deci era normal să mă prezint", a afirmat Mihaiela Moraru Iorga la intrarea în sediul DNA Ploiești.

Întrebată în ce calitate a fost citată, ea a spus că, din câte știe, este vorba despre o calitate de martor.

"Înțeleg că este calitatea de martor pentru săvârșirea unor infracțiuni. Știu că este vorba despre o infracțiune de favorizare a făptuitorului și un fals intelectual", a spus aceasta.

Ea a spus că nu știe despre ce dosar este vorba și, întrebată dacă l-a anchetat pe Florian Walter, ea a confirmat, punctând că nu l-a trimis în judecată pentru că urmărirea penală nu era finalizată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...