Prahova: O fetiță de 11 ani din grupul cazat la Mănăstirea Sfânta Treime din Bușteni, dusă la spital

Prahova: O fetiță de 11 ani din grupul cazat la Mănăstirea Sfânta Treime din Bușteni, dusă la spital

UPDATE ORA 16:39 O fetiță de 11 ani din grupul de 35 de persoane cazate la Mănăstirea Sfânta Treime din Bușteni a fost dusă, joi după-amiază, la spital, cu dureri abdominale puternice.

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a declarat pentru AGERPRES că la mănăstire se aflau cazați 30 de copii și cinci adulți, unii dintre aceștia prezentând în cursul zilei de miercuri scaune diareice și dureri abdominale.

Echipajele medicale sosite la fața locului au consultat joi după-amiază șapte copii care mai prezentau dureri abdominale, aceștia având vârste cuprinse între 11 și 12 ani, iar în urma examenului, o fetiță de 11 ani care prezenta dureri abdominale mai puternice a fost transportată la Spitalul din Sinaia, a precizat sursa citată.

Potrivit lui Nicolae, cele 35 de persoane sunt București. Apelul inițial la 112 arăta că 35 de presoane, între care 10 copii, care se află la Mânăstirea Sfânta Treime din Bușteni acuză stări de vomă și scaune diareice.

Prefectul de Prahova, Mădălina Lupea, a declarat pentru AGERPRES că reprezentanții Poliției Prahova și ai structurilor județene ale DSP și DSV efectuează o anchetă la fața locului, urmând a se stabili împrejurările și cauzele îmbolnăvirii persoanelor în cauză.

* ORA 15:45 Prahova: 35 de persoane, între care zece copii cu stări de vomă și diaree, la o mănăstire din Bușteni

Un număr de 35 de persoane, între care zece copii, care se află la Mănăstirea Sfânta Treime din Bușteni, acuză stări de vomă și scaune diareice, la fața locului deplasându-se mai multe salvări.

Potrivit ISU Prahova, două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, între care unul cu medic, dar și un echipaj SMURD, se deplasează joi la Mănăstirea Sfânta Treime din stațiunea Bușteni pentru evaluarea primară a 35 de persoane care acuză stări de vomă și scaune diareice.

Între cele 35 de persoane se află și zece copii, informează sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu