Prahova: Şapte amânări ale pronunţării în dosarul profesoarei înjunghiate la Colegiul ''Spiru Haret'' din Ploieşti

Prahova: Şapte amânări ale pronunţării în dosarul profesoarei înjunghiate la Colegiul ''Spiru Haret'' din Ploieşti

Tribunalul Prahova a amânat pentru a şaptea oară decizia în dosarul în care un tânăr a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce, în ianuarie 2019, a înjunghiat o profesoară la Colegiul ''Spiru Haret'' din Ploieşti.

Potrivit reprezentanţilor instanţei de fond, la termenul din 13 ianuarie, pronunţarea a fost din nou amânată, pentru a şaptea oară, un nou termen fiind stabilit pentru data de 21 ianuarie.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Prahova la data de 20 iunie 2019.

În luna ianuarie a acelui an, o profesoară a Colegiul Naţional ''Spiru Haret'' din Ploieşti a fost înjunghiată în faţa cancelariei.

Conform datelor oferite de autorităţi la acel moment, autorul faptei a profitat că în curtea unităţii de învăţământ intră un grup mai mare de elevi şi s-a strecurat printre ei, iar paznicul nu l-a observat. La scurt timp după ce a înjunghiat-o pe profesoară, a fost prins de o patrulă de jandarmi, asupra lui fiind găsite mai multe arme albe.

''După imobilizare, la controlul corporal şi al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: un cuţit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un toporaş cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 litri tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 litri cu alcool, cu miros specific de ţuică, consumat din el. Persoana în cauză, cât şi bunurile găsite asupra sa au fost predate organelor de urmărire penală'', au spus oficiali din IJJ Prahova.

Profesoara înjunghiată a fost transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti, cu plagă înjunghiată abdominală, stabilă hemodinamic, fiind ulterior operată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor